Henkilökunta

Leena Lång

Hengitysfysioterapeutti, Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, Yrittäjä.

Puh. 040 828 9492

leena.lang(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Leenasta

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 20 vuotta sitten ja toiminut määrätietoisena yrittäjänä 7 vuotta. Aloitin yrittäjänä Metsolan Hovin toimipisteessä, jonka jälkeen toiminta laajeni Metsolan Kartanoon vuonna 2010 ja nyt myös Esperi Teppolan kotiin.

Minulla on reipas, positiivinen ja innovatiivinen tapa tehdä töitä. Palvelualttius on valttini. Asiakkaiden kanssa kuntoillaan ja tanssahdellaan yhdessä, suurella sydämellä. Liikunta kuuluu myös vapaa-aikaani, joista rakkaimpina laskettelu, hiihto ja luonnossa liikkuminen. Uutena harrastuksena olen löytänyt ihanan Rumbitan.

Tanja Alatalo

Geriatrisen fysioterapian erityisasiantuntija, Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, Muistikuntoutus-ohjaaja, Voima- ja tasapainoharjoittelun koulutuskouluttaja.

Puh. 045 887 6885

tanja.alatalo(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Tanjasta

Olen touhukas, luova ja teen työtäni suurella sydämellä. Yhdessä asiakkaan kanssa pyrin löytämään sopivimmat keinot ja menetelmät kuntoutumisen edistymiseksi. Haluan jatkuvasti kehittää ammattitaitoani, jotta kuntoutujat saisivat uusimmat opit arjessa selviytymiseen.

Vapaa-ajallani vietän aikaani perheeni kanssa monipuolisesti liikkuen, ympäri vuoden. Intohimonani on puutarhan hoito ja myös järeämmät työkalut pysyvät kädessäni eli rakastan kaikenlaista nikkarointia kotona sekä mökillä.

Suvi Sihvonen

Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti

Puh. 045 867 3585

suvi.sihvonen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Suvista

Teen työtäni iloisella ja empaattisella asenteella. Olen innovatiivinen sekä kannustan ja rohkaisen kuntoutujia kokeilemaan uudenlaisia harjoitteita ja keinoja.

Vapaa-ajallani vietän aikaa tallilla hevoseni kanssa touhutessa. Eläinharrastusten lisäksi aikani kuluu kuntosalilla ja pallopelejä pelaillessa. Nautin myös reippailun vastapainona loikoilusta hyvien elokuvien parissa.

Anna Kauniskangas

Fysioterapeutti
Akupunktio

Puh. 046 922 3866

anna.kauniskangas(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Annasta

Pidän työni monipuolisuudesta ja siitä, että saan auttaa ihmisiä. Haluan parantaa ja ylläpitää asiakkaideni toimintakykyä ja liikkumista, sekä tukea heidän hyvinvointiaan. Teen tämän asiakaslähtöisesti fysioterapeuttisin keinoin. Minulla on kokemusta erityisesti ortopedisestä, neurologisesta ja geriatrisesta fysioterapiasta.

Olen iloinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen. Liikunta ja ystävät ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Vapaa-ajallani pelaan koripalloa ja käyn kuntosalilla.

Hanna-Mari Seppänen

Hanna-Mari Seppänen

Fysioterapeutti
Voima- ja tasapainoryhmät

Puh. 045 167 9674

hanna-mari.seppanen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Hanna-Marista

Minulle on tärkeää luoda asiakkaideni kanssa turvallinen ja innostava ilmapiiri. Haluan tukea asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä, ja yhdessä asiakkaan kanssa löytää tähän sopivimmat keinot. Toivon, että voin omalla toiminnallani piristää asiakkaideni päivää.

Vapaa-ajallani vietän aikaa ystävieni kanssa, uppoudun lukemaan hyvää kirjaa tai lähden liikkumaan luontoon tai kuntosalille.

Sini Ylänne

Fysioterapeutti

Puh. 050 359 5090

sini.ylanne(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Sinistä

Terveellinen arki on perusta kuntoutumiselle ja hyvinvoinnille. Se koostuu monipuolisesta liikunnasta, levosta, terveellisestä ravinnosta sekä kehon kuuntelusta. Intohimoni on auttaa ja tukea asiakkaitani fysioterapian keinoin kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Laadin yksilöllisen hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Olen pirteä ja positiivinen persoona, joka ei pelkää haasteita. Pyrinkin jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani. Minulla on kokemusta mm.geriatrisesta, neurologisesta sekä tule-vaivojen kuntoutuksesta. Työssäni kuunteleminen, myötätuntoinen kohtaaminen ja rohkaiseminen ovat keskiössä.

Vapaa-ajalla liikun paljon ja vietän aikaa ystävieni kanssa. Etenkin tanssia olen harrastanut aktiivisesti koko ikäni ja rakastan oppia erilaisia tanssilajeja. Myös sulkapalloa ja uintia olen harrastanut pidempään. Nykyisin harjoitteluni koostuu juoksusta, suunnistuksesta, toiminnallisesta harjoittelusta, Dance Hall tanssista ja monipuolisesta ryhmäliikunnasta.

Nautin suuresti myös matkustelusta ja luonnossa liikkumisesta.

Heidi Herranen

Fysioterapeutti

Puh.044 2390295

heidi.herranen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Heidistä

Olen kotoisin Rovaniemeltä, josta valmistuin fysioterapeutiksi vuonna
2013. Työkokemusta on kertynyt vuosien aikana monipuolisesti sekä
yksityisten yritysten että kaupungin palveluksessa työskennellessä.
Viimeisin tempaukseni oli 9kk työjakso kauniiden tuntureiden keskellä
Ivalossa, jossa vastasin kotihoidon asiakkaiden kuntoutuksesta. Vahvin
osaaminen löytyykin ikäihmisten kuntoutuksen puolelta, mutta myös
muista fysioterapian osa-alueista on paljon kokemusta monipuolisen
työhistorian ansiosta. Fysioterapeuttina olen kannustava, empaattinen
ja kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet huomioiva.

Vapaa-ajalla treenaan tavoitteellisesti kuntosalilla, ratsastan ja
joukkuevoimistelen. Myös retkeily ja siihen liittyvät seikkailut
luonnossa ovat todella lähellä sydäntäni.

Elina Hyvärinen

Elina Hyvärinen

Fysioterapeutti (Äitiyslomalla)
Voima- ja tasapainoryhmät

Puh. 040 8289492

elina.hyvarinen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Elinasta

Tytti Lopakka

Tytti Lopakka

Laskutus

Puh. 040 828 9492

tytti.lopakka(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Tytistä

Lue lisää