Henkilökunta
Leena Lång

Leena Lång

Hengitysfysioterapeutti, Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, Yrittäjä.

Puh. 040 828 9492

leena.lang(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Leenasta

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 20 vuotta sitten ja toiminut määrätietoisena yrittäjänä 7 vuotta. Aloitin yrittäjänä Metsolan Hovin toimipisteessä, jonka jälkeen toiminta laajeni Metsolan Kartanoon vuonna 2010 ja nyt myös Esperi Teppolan kotiin.

Minulla on reipas, positiivinen ja innovatiivinen tapa tehdä töitä. Palvelualttius on valttini. Asiakkaiden kanssa kuntoillaan ja tanssahdellaan yhdessä, suurella sydämellä. Liikunta kuuluu myös vapaa-aikaani, joista rakkaimpina laskettelu, hiihto ja luonnossa liikkuminen. Uutena harrastuksena olen löytänyt ihanan Rumbitan.

Tanja Alatalo

Tanja Alatalo

Geriatrisen fysioterapian erityisasiantuntija, Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, Muistikuntoutus-ohjaaja, Voima- ja tasapainoharjoittelun koulutuskouluttaja.

Puh. 045 887 6885

tanja.alatalo(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Tanjasta

Olen touhukas, luova ja teen työtäni suurella sydämellä. Yhdessä asiakkaan kanssa pyrin löytämään sopivimmat keinot ja menetelmät kuntoutumisen edistymiseksi. Haluan jatkuvasti kehittää ammattitaitoani, jotta kuntoutujat saisivat uusimmat opit arjessa selviytymiseen.

Vapaa-ajallani vietän aikaani perheeni kanssa monipuolisesti liikkuen, ympäri vuoden. Intohimonani on puutarhan hoito ja myös järeämmät työkalut pysyvät kädessäni eli rakastan kaikenlaista nikkarointia kotona sekä mökillä.

Suvi Sihvonen

Suvi Sihvonen

Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti

Puh. 045 867 3585

suvi.sihvonen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Suvista

Teen työtäni iloisella ja empaattisella asenteella. Olen innovatiivinen sekä kannustan ja rohkaisen kuntoutujia kokeilemaan uudenlaisia harjoitteita ja keinoja.

Vapaa-ajallani vietän aikaa tallilla hevoseni kanssa touhutessa. Eläinharrastusten lisäksi aikani kuluu kuntosalilla ja pallopelejä pelaillessa. Nautin myös reippailun vastapainona loikoilusta hyvien elokuvien parissa.

Anna Kauniskangas

Anna Kauniskangas

Fysioterapeutti
Akupunktio

Puh. 046 922 3866

anna.kauniskangas(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Annasta

Pidän työni monipuolisuudesta ja siitä, että saan auttaa ihmisiä. Haluan parantaa ja ylläpitää asiakkaideni toimintakykyä ja liikkumista, sekä tukea heidän hyvinvointiaan. Teen tämän asiakaslähtöisesti fysioterapeuttisin keinoin. Minulla on kokemusta erityisesti ortopedisestä, neurologisesta ja geriatrisesta fysioterapiasta.

Olen iloinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen. Liikunta ja ystävät ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Vapaa-ajallani pelaan koripalloa ja käyn kuntosalilla.

Elina Hyvärinen

Elina Hyvärinen

Fysioterapeutti

Puh. 050 3595 090

elina.hyvarinen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Elinasta

Olen luonteeltani iloinen ja positiivinen, ja tämä näkyy myös työssäni. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään keinoja toimintakykynsä parantamiseksi, rohkaista heitä liikkumaan sekä antaa iloisen mielen. Tulevaisuudessa haluaisin kouluttautua lisää, jotta saisin tarjota asiakkailleni vielä monipuolisempaa kuntoutusta.

Vapaa-ajallani lenkkeilen ja harrastan koirani kanssa monenlaista. Koiraharrastuksen lisäksi käyn kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla.

Sinikka Lotvonen

Sinikka Lotvonen

Geriatrisen fysioterapian erityisasiantuntija, Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, Muistikuntoutus-ohjaaja, Voima- ja tasapainoharjoittelun koulutuskouluttaja.
Sijaisuudet

Puh. 046 922 7770

sinikka.lotvonen(a)seniorkunto.fi

Hanna-Mari Seppänen

Hanna-Mari Seppänen

Fysioterapeutti

Puh. 045 167 9674

hanna-mari.seppanen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Hanna-Marista

Minulle on tärkeää luoda asiakkaideni kanssa turvallinen ja innostava ilmapiiri. Haluan tukea asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä, ja yhdessä asiakkaan kanssa löytää tähän sopivimmat keinot. Toivon, että voin omalla toiminnallani piristää asiakkaideni päivää.

Vapaa-ajallani vietän aikaa ystävieni kanssa, uppoudun lukemaan hyvää kirjaa tai lähden liikkumaan luontoon tai kuntosalille.

Inka Kurki

Inka Kurki

Ryhmäliikunnan ohjaaja
Fysioterapiaopiskelija
Tytti Lopakka

Tytti Lopakka

Toimistotyöntekijä, äitiyslomalla