Henkilökunta

Leena Lång

Hengitysfysioterapeutti, Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, Yrittäjä.
KELAn vaativa kuntoutus

Puh. 040 828 9492

leena.lang(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Leenasta

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 20 vuotta sitten ja toiminut määrätietoisena yrittäjänä 7 vuotta. Aloitin yrittäjänä Metsolan Hovin toimipisteessä, jonka jälkeen toiminta laajeni Metsolan Kartanoon vuonna 2010 ja nyt myös Esperi Teppolan kotiin.

Minulla on reipas, positiivinen ja innovatiivinen tapa tehdä töitä. Palvelualttius on valttini. Asiakkaiden kanssa kuntoillaan ja tanssahdellaan yhdessä, suurella sydämellä. Liikunta kuuluu myös vapaa-aikaani, joista rakkaimpina laskettelu, hiihto ja luonnossa liikkuminen. Uutena harrastuksena olen löytänyt ihanan Rumbitan.

Suvi Sihvonen

Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti
KELAn vaativa kuntoutus

Puh. 040 588 3186

suvi.sihvonen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Suvista

Teen työtäni iloisella ja empaattisella asenteella. Olen innovatiivinen sekä kannustan ja rohkaisen kuntoutujia kokeilemaan uudenlaisia harjoitteita ja keinoja.

Vapaa-ajallani vietän aikaa tallilla hevoseni kanssa touhutessa. Eläinharrastusten lisäksi aikani kuluu kuntosalilla ja pallopelejä pelaillessa. Nautin myös reippailun vastapainona loikoilusta hyvien elokuvien parissa.

Hanna-Mari Seppänen

Hanna-Mari Seppänen

Fysioterapeutti
Voima- ja tasapainoryhmät
KELAn vaativa kuntoutus

Puh. 045 167 9674

hanna-mari.seppanen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Hanna-Marista

Minulle on tärkeää luoda asiakkaideni kanssa turvallinen ja innostava ilmapiiri. Haluan tukea asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä, ja yhdessä asiakkaan kanssa löytää tähän sopivimmat keinot. Toivon, että voin omalla toiminnallani piristää asiakkaideni päivää.

Vapaa-ajallani vietän aikaa ystävieni kanssa, uppoudun lukemaan hyvää kirjaa tai lähden liikkumaan luontoon tai kuntosalille.

Sini Keisu

Fysioterapeutti, Vyöhyketerapeutti

Puh. 050 359 5090

sini.keisu(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Sinistä

Terveellinen arki on perusta kuntoutumiselle ja hyvinvoinnille. Se koostuu monipuolisesta liikunnasta, levosta, terveellisestä ravinnosta sekä kehon kuuntelusta. Intohimoni on auttaa ja tukea asiakkaitani fysioterapian keinoin kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Laadin yksilöllisen hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeitasi kuunnellen ja kunnioittaen. Olen pirteä ja positiivinen persoona, joka ei pelkää haasteita. Pyrinkin jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani. Minulla on kokemusta mm.geriatrisesta, neurologisesta sekä tule-vaivojen kuntoutuksesta. Työssäni kuunteleminen, myötätuntoinen kohtaaminen ja rohkaiseminen ovat keskiössä.

Vapaa-ajalla liikun paljon ja vietän aikaa ystävieni kanssa. Etenkin tanssia olen harrastanut aktiivisesti koko ikäni ja rakastan oppia erilaisia tanssilajeja. Myös sulkapalloa ja uintia olen harrastanut pidempään. Nykyisin harjoitteluni koostuu juoksusta, suunnistuksesta, toiminnallisesta harjoittelusta, Dance Hall tanssista ja monipuolisesta ryhmäliikunnasta.

Nautin suuresti myös matkustelusta ja luonnossa liikkumisesta.

Hanna Kömi

Fysioterapeutti

Puh. 045 887 6885

hanna.komi(a)seniorkunto.fi

Lue lisää

Olen iloinen ja rauhallinen. Haluan, että asiakkaillani on turvallinen ja hyväksytty olo kuntoutuksessa. Asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen on tärkeää. Minulla on kokemusta mm. geriatrisesta fysioterapiasta,  neurologisesta kuntoutuksesta sekä erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Olen ammatiltani fysioterapeutin lisäksi koulutettu hieroja.

Vapaa-ajallani juoksen koirani kanssa metsässä, jonka lisäksi käyn kuntosalilla ja talvisin hiihdän ja laskettelen. Aiemmin olen harrastanut muun muassa pesäpalloa ja tanssillista voimistelua.

Tanja Alatalo

Fysioterapeutti, Neurologiaan ja geriatriseen kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti, Siirto- ja avustustapojen kouluttaja
KELAn vaativa kuntoutus

Puh. 046 922 3866

tanja.alatalo(a)seniorkunto.fi

Lue lisää

Vapaa-ajallani vietän aikaani perheeni kanssa monipuolisesti liikkuen, ympäri vuoden. Intohimonani on puutarhan hoito ja myös järeämmät työkalut pysyvät kädessäni eli rakastan kaikenlaista nikkarointia kotona sekä mökillä.

Miisa Brännfors

Fysioterapeutti
Voima- ja tasapainoryhmät

Puh. 044 239 0295

miisa.brannfors(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Miisasta

Teen työni aina asiakasta kuunnellen, hänen voimavaransa ja elämätilanteensa huomioiden.

Pyrin löytämään asiakkaan kanssa hänelle sopivimmat menetelmät ja harjoitukset kuntoutumiseen.

Olen kannustava ja empaattinen. Haluan luoda turvallisen ilmapiirin, jossa onnistumisen kokemukset ovat osa kokonaisuutta kohti tavoitteita ja parempaa toimintakykyä.

Vapaa ajallani harrastan liikuntaa – erityisesti pidän toiminnallisesta harjoittelusta ja painonnostosta. Lisäksi, koiran koulutus ja erilaiset koiraharrastukset kuuluvat vapaa-aikaani.

Elina Hyvärinen

Elina Hyvärinen

Fysioterapeutti (Äitiyslomalla)
Voima- ja tasapainoryhmät

Puh. 040 8289492

elina.hyvarinen(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Elinasta

Tytti Lopakka

Tytti Lopakka

Laskutus

Puh. 040 828 9492

tytti.lopakka(a)seniorkunto.fi

Lue lisää Tytistä

Iida Lämsä

Liikunnanohjaaja

Lue lisää