Ryhmäliikunta- ja kuntosalipalvelut

Tilausryhmät

Suunnittelemme ja toteutamme liikuntaryhmiä tilauksesta. Kohderyhminä ovat nuoret esimerkiksi urheiluseurat, aikuisten TYKY-ryhmät sekä senioreille vaikkapa yhdistystoimintaan sisältöä. Toteutus sovitaan yhdessä tilaajan kanssa. Toteutuspaikkana voidaan hyödyntää toimipisteidemme tiloja ja välineitä tai valita ryhmälle jokin muu soveltuva paikka. Ryhmäliikunnasta saa tukea terveyden ylläpitämiseen, virkeyttä mieleen sekä mukavaa sosiaalista yhdessäoloa. Yhdessä on ilo liikkua.

 

Voima- ja tasapainoryhmät

SeniorKunnon kuntosalitiloissa Metsolan Kartanossa ja Metsolan Hovissa tarjoamme fysioterapeutin ohjaamia voima-ja tasapainoryhmiä, jotka ovat tarkoitettu sekä ilman apuvälinettä, että apuvälineen tuella liikkuville ikäihmisille. Ryhmien sisällöt suunnitellaan aina osallistujien toimintakyvyn mukaan.

Lisäksi toteutamme yhteistyössä Vuolle-opiston ja Oulun kaupungin liikuntapalveluiden kanssa 70 vuotta täyttäneille tarkoitetun liikuntatuokion, tasapainon ja lihasvoiman ylläpitämiseksi. Tunti sisältää helppoja liikevalikoimia. Osalla tunnista voidaan tehdä lattiatasossa jumppaa, mikä ei ole kuitenkaan este ryhmään osallistumiselle.

 

Yleisövuorot

Metsolan Kartanon tiloissamme Puolivälinkankaalla sinulla on mahdollisuus tulla kuntoilemaan oma-aloitteisesti ja itsenäisesti yleisövuoroiksi varatuilla ajoilla. Yleisövuoron aikana paikalla on henkilökuntaa, mikäli tarvitset ohjausta tai neuvontaa laitteiden käytössä.

Tarkemmat ajat yleisövuoroille löytyvät alla olevasta ryhmäliikuntakalenterista. Ensimmäinen tutustumiskäynti meillä aina maksutta.

 

Vuolle-opiston kurssit

Tiloissamme järjestetään yhteistyökumppanimme Vuolle-opiston erilaisia kursseja syys- ja kevätlukukaudella.

 

Ryhmät palvelutaloissa ja hoivakodeissa

Lisäksi toteutamme yhteistyösopimuksella hoiva-ja palvelukotien kanssa fysioterapeutin ohjattuja ryhmiä, jotka tukevat asukkaiden toimintakykyä ja mielen virkistystä.

 

Tanssiliikunta

Tiloissamme Puolivälinkankaalla järjestetään vaihtelevasti erilaisia tanssipainotteisia ryhmiä. Ryhmät ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Tällaisia tunteja ovat esimerkiksi Latinobic. Otamme mielellämme vastaan toiveita.

Ryhmäliikuntakalenteri